Friday, February 6, 2009

Перничанинът Васил Димитров влезе в националните медии с едно кречетало и лозунг “Спешна помощ за път Е-79” : Новините от Перник - Агенция За Перник


Аз не знам кой е виновен за това състояние на пътя, но държа по най-спешен начин да се ремонтира. В противен случай ще взема една лопата и пръст и ще започна аз да го ремонтирам. Протеста ми е изцяло импровизиран, но може да продължи. Това е втора кола, която чупя, ремонтите ми са за 1000лв. Този път е така вече от години. Виждате колко хора минават оттук, чупят си колите, вчера имаше пак една тежка авария - никой не взима мерки. Това е една моя инициатива, това е моята гражданска позиция. Хората вече се поумориха от протести, аз го организирам спонтанно. Искам да им кажа да не бъдем малодушни, да спрем да търпим това положение. Това е път на европейска столица! От тук на ден минават около 30 000 автомобила, само 15 000 от Перник.
feature photo

Това каза перничанинът Васил Димитров пред националните медии днес. Протестът на перничанина бяха заради немарливостта и прехвърлянето на топката между институциите за ремонтирането на ул. Цар Борис ІІІ в София.
Димитров излезе сам срещу безхаберието и дупките и събра около себе си единствено медиите, които ще го отразят във вечерните си емисии. Перничанинът вече бе гост на живо в предаването на Милен Цветков по Нова телевизия заедно с директора на Агенция “За Перник” Петър Тишкин. Агенцията научи, че Васил Димитров ще гостува в 19.з0ч. днес в предаването “Черно на бяло” по ББТ.
Протестът на перничанинът ще бъде отразен и в БНТ такси, новинарските емисии на Нова телевизия, бТВ, ТВ2, ББТ, а утре можете да прочетете за него във вестник “Труд”.
Още статии

No comments:

Post a Comment

Перник - актуална информация за региона